Benvingut! ¡Bienvenido!

Gràcies per visitar-nos.
A GoBcn t’oferim rutes a peu des d’una perspectiva que mai t’imaginaries.

Activitats amenes, imaginatives i sobretot molt culturals. Rutes per la gent de Barcelona i més enllà, rutes d’empresa, escolars, sota demanda i en diferents idiomes.

Explora amb nosaltres la Barcelona romana de l’emperador August, esbrina tots els misteris que amaga el barri del Born, assabentat de tot allò relacionat amb els vampirs o descobreix si està o no amagat el Sant Greal a la muntanya de Montserrat. Deixa’t sorprendre amb tot això i molt més…

A més, ara GoBcn inicia una nova etapa a televisió de la mà de la Míriam del Río, una de les nostres guies que dirigeix i presenta GoBcn Diaries, un programa dedicat a les curiositats insòlites de la ciutat.

Informa-te’n o segueix el programa al nostre canal de YouTube aquí.
Primer dissabte i diumenge del mes a les 17:30h després de la pel·lícula.

Gracias por visitarnos.
En GoBcn te ofrecemos rutas a pie por Barcelona desde una perspectiva que nunca te imaginarías.

Rutas diferentes, amenas, imaginativas y sobretodo muy culturales. Rutas para la gente de Barcelona y más allá, rutas de empresa, escolares, bajo demanda y en diferentes idiomas.

Explora con nosotros la Barcelona romana del emperador Augusto, averigua todos los misterios del barrio del Borne, entérate de todo los relacionado con los vampiros o descubre si está o no escondido el Santo Grial en la montaña de Montserrat… déjate sorprender con todo esto y mucho más…

Además, ahora GoBcn Descubriendo Barcelona inicia una nueva etapa en TV de la mano de Míriam del Río, una de nuestras guías, que dirige y presenta GoBcn Diaries, un programa dedicado a curiosidades insólitas de la ciudad.

Primer sábado y domingo del mes a las 17:15-17:30h aprox en 25 Televisió (después de la película).

Más información  aquí

Sigue el programa en nuestro canal de You Tube aquí

TDT Barcelonès 48 UHF
TDT Anoia 37 UHF


Los comentarios están desactivados

A %d blogueros les gusta esto: